Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Uutiset Jukola 2019 Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Mielipiteet Moro Näköislehti Tähtijutut

Vaikuttiko syksyn ruokakohu? Hotelli Ilveksen Masuuni-ravintola muuttaa konseptiaan – ehti olla avoinna vain neljä kuukautta

Tiedotitte nettisivuillanne, että Hotelli Ilveksen ravintola Masuuni on muuttunut tilaus- ja juhlaravintolaksi. Miksi näin, ravintolapäällikkö Keijo Lehtola? –Päätimme ottaa Masuunin kanssa mietintäaikaa ja pohtia, millainen toiminta siellä olisi parasta. Eikö Masuunin uusi merellinen konsepti toiminut? –Se herätti paljon kiinnostusta ja saimme hyvää palautetta. Ihmiset eivät kumminkaan löytäneet riittävän hyvin syömään. Ilveksessä on paljon erilaisia ravintoloita, joten katsoimme, että pitää tutkia uusia vaihtoehtoja. Vaikuttiko syksyn kohu käyttämienne raaka-aineiden alkuperästä päätökseen? –Ei, sillä ei ollut vaikutusta päätökseen. Olimme miettineet jo sitä ennen konsernitasolta lähtien, mitä Masuunissa voisi tehdä paremmin. Oliko Masuunin toiminta tappiollista? –Saimme omamme pois. Masuuni avattiin uudistuneena viime elokuussa. Oliko pettymys, että sen aika jäi näin lyhyeksi? –Odotimme kieltämättä sille parempaa vastaanottoa. Pääseekö yksittäinen asiakas ruokailemaan enää Masuunissa lainkaan? –À la carte onnistuu toki yhä tilauksesta, mutta vain ryhmille. Meille tulee kuitenkin avoimia teemapäiviä kuten kalakeittopäivä 12. helmikuuta. Vesa Laitinen, Aamulehti 23.8.2018: Masuunin merelliset maut tuovat erittäin tervetulleen lisän Tampereen jo valmiiksi laajaan ja tasokkaaseen ravintolatarjontaan. Ruokalistassa on sopivasti klassisuutta ja sen päälle rakennettua modernisointia sekä persoonallisuutta. Toivottavasti myös asiakaskunta on valmis murtamaan ennakkoluulojaan ja siirtymään seuraavalle askelmalle gastronomisella tutkimusmatkallaan: ★★★★. Lue myös: Uusi keittiömestari pani elokuussa tuulemaan: merelliseksi ravintolaksi muuttunut Masuuni on klassinen, moderni ja persoonallinen