Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Eurovaalikone Eurovaalit Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Mielipiteet Moro Näköislehti Tähtijutut

Liverpoolin derby ratkesi lisäajalla käsittämättömään maaliin – katso osuma, joka sai Jürgen Kloppin sekoamaan: "Ei ole totta!"

Urheilussa kaikki on mahdollista. Sen saivat sunnuntaina huomata jalkapallon paikalliskilpailijoiden Liverpoolin ja Evertonin kannattajat. Liverpoolin derby oli yksi Valioliigan sunnuntain paikalliskamppailuista. Ottelu oli kiihkeä, mutta maaleja ei nähty ennen loppuhetkiä. Pelissä piti nähdä neljä minuuttia lisäaikaa ja 94 minuutin raja tulikin täyteen maalittomana. Kaikkea ei kuitenkaan oltu vielä nähty. Liverpool sai vapaapotkun omalta puolustusalueeltaan ja loppu oli historiaa. Katso Liverpoolin ällistyttävä voittomaali: Liverpoolin vapaapotku lähti, kun oli pelattu reilu 95 minuuttia. Brassimaalivahti Alisson Becker antoi vaparin lyhyenä Trent Alexander-Arnoldille , joka keskitti omalta puolustusalueelta kohti Evertonin maalialuetta, jossa muut pelaajat olivat valmiina tavoittelemaan palloa. Pallo päätyi Liverpoolin Virgil van Dijkille , jonka pikainen laukaisuyritys kuitenkin epäonnistui pahoin. Jopa Van Dijk harmistui suorituksestaan ja lähti palaamaan omaa aluetta kohti, mutta onnettomuudessa oli tällä kertaa onnea. Pallo leijaili korkeana, mutta vaarattoman oloisena kohti Everton-maalin yläkulmaa. Maalivahti Jordan Pickford hämmästyi tilanteesta ja osui kevyesti palloon, joka pomppi kahdesti yläriman päällä ja putosi maalin eteen, johon oli ehtinyt Liverpoolin Divock Origi , joka ratkaisi kamppailun ja räjäytti Anfieldin punapaitaiset kannattajat euforiaan. –Ei voi olla totta! karjui Viasat Jalkapallo -kanavalla ottelua selostanut Ville Kuusinen . Liverpool voitti näin 1–0 (0–0). Joukkue harppasi näin kahden pisteen päähän Valioliigaa johtavasta Manchester Citystä. Päivitetty 2.12.2018 klo 20.36: Lisätty tietoa.