Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Uutiset Jukola 2019 Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Mielipiteet Moro Näköislehti Tähtijutut

Lempäälässä pidetään kansalle avoin Mörkö-juhla – Paikalla MM-kapteenit Marko Anttila ja Jenni Hiirikoski, lukuisia esiintyjiä Näillä vaapuilla iskee taimen Näsijärvellä ja kuha Längelmävedellä – Martti Kivilinna veti toukokuussa veneeseen yli 15-kilon merilohen Kysely: Taskumattikokoiset pullot kiertävät huonoiten – jopa yli puolet jää palauttamatta Varis sotkeutui siimaan ja takertui kuuseen roikkumaan pää alaspäin – Suvi Rajala pelasti tällä viikolla myös lokin, jolla oli uistin nokassaan Tamperelaisyrityksen työntekijät kavalsivat yli viisi miljoonaa euroa – Syytteet liittyivät Venäjällä käytyyn metron ovien kauppaan Voi ei mikä paikka! – Tallipihan Suklaapuoti pitää sisällään ainutlaatuisen valikoiman suklaata ja muita herkkuja Oikaisu Hämeenpuiston arvotalon raju tulipalo: Koira herätti asukkaan ja silloin sauna oli jo ilmiliekeissä – tämä laivayhtiön talon palosta tiedetään Lopullinen vahvistus: Tampereen uusi areena on jääkiekon MM-kisojen pääpelipaikka 2022 – katso tiedotustilaisuuden tekstiseuranta tästä Tällaisen omakotitalon lapsiperhe nyt haluaa ja näin paljon se maksaa Tampereen seudulla – Kiinteistönvälittäjä kertoo, millainen talo on kaikkein vaikein myytävä Chile avaa Copa America -turnauksensa kutsuvieraita vastaan – onko Japanin olympiajoukkueesta haastamaan kaksinkertaisia mestareita? Kun MM-kiekkoa pelattiin viimeksi Suomessa, lippujen hinnoista nousi poru – Miten käy Tampereen kisoissa 2022? Näin kommentoi pääsihteeri Poliisi: Savonlinnan räjähdys johtui yrityksestä valmistaa huumetta Katso tästä jutusta koko Liiga-kauden otteluohjelma – lauantaipelien määrä kasvaa aiemmasta Jari Virtasen koti oli vuosia hylätyssä tulitikkutehtaassa keskellä törkyä ja huumeita – Sitten yksi kohtaaminen vankilassa muutti kaiken: ”Ei tämän parempaa mahdollisuutta voi saada” Oikaisu Kalervo Kummolan pitkäaikainen haave toteutuu, kun Tampere järjestää MM-kisat: ”Uskon, että tulee kaikkien aikojen kekkerit” Reserviin siirtyvä komentaja Jarmo Lindberg Puolustusvoimien Lemmenjoki-kohusta: "Riittävän pitkällä aikaperspektiivillä se asettuu mittasuhteisiinsa" Tuoko dna-tekniikka vihdoin ratkaisun tamperelaisen Pasi Aaltosen surmamysteeriin? ”Taakka on painanut tekijää jo kauan” Hongkongin sateenvarjoprotestien johtaja vapaaksi vankilasta – vaatii aluejohtaja Carrie Lamin eroa Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari uusista tiedusteluvaltuuksista: "Kestää aikansa ennen kuin kone käy kaikilla sylintereillä" Tappara teki lähes 600 000 euroa voittoa – liikevaihdossa ei suuria muutoksia Pääministeri Rinne ja oppositiojohtaja Halla-aho väittelivät maahanmuutosta Kultarannassa – "Laitetaanko rautaa rajalle?" Hämeenpuiston rajun tulipalon tuhojen laajuutta ei vielä tiedetä, kriisiohjelma otettu käyttöön – Isännöitsijä: ”Joka ainut huoneisto pitää kartoittaa” Tampereella tempaistaan suursiivo ja kaikki on kutsuttu mukaan: ”Ajatus on, että laitetaan paikat kuntoon juhannukseksi ja toivotaan, että ne pysyvät siisteinä läpi kesän” Teemu Suninen sai vierelleen uuden, mutta kokeneen kartturin – Ford-kuski säväytti heti: ”Ei siellä autossa mitään lastenvahtia tarvittu” Oikaisu Ihminen jäi puristuksiin traktorin alle Ruovedellä Juhannukseksi roseeviiniä etsimässä? Aamulehden 9 rosen vertailun voitti 13 euron yllättäjä Saksasta: ”Ruokaviini lohipastan tai vasikan seuraan” Pihlajalinnalta iso yt-uutinen: vähentää mahdollisesti jopa 380 työntekijää Poliitikoilla olisi paljon opittavaa urheilusta – kangasalalainen pelto on tästä todiste Alkukesä on ollut synkkä Pirkanmaan vesillä Oikaisu Olipa melkoinen starttivuosi Yllättäjä kesti paineet: Jenkkigolffari piti maailmanlistan ykkösen takanaan ja otti ensimmäisen major-voittonsa ”Apua en saanut keneltäkään, kun ketään ei näkynyt” – Lue tästä kaikkien Aamulehden julkkis- ja lukijajoukkueiden jäsenten kommentit Jukolan jälkeen AAC Technologies tuo Euroopan pääkonttorinsa Tampereelle – Henkilöstöä jopa 200 vuoteen 2025 mennessä Valtuusto käsittelee tänään: Tampere aikoo sijoittaa miljoona euroa uuteen yhtiöön – 300 työntekijän Tampereen Infrasta tulossa yksi kaupungin merkittävimmistä Seuraamme keskikesän sään kehittymistä h-hetkeen asti tässä jutussa: Juhannusviikko alkoi ja tämä on viimeisin ennuste – ”Helle on vähän kiikun kaakun” Antti Ruuskanen avasi kautensa huippuheitolla – Iski kovan tavoitteen tiskiin: ”Ei ollut kaikki pelissä” Toinen osa päihderiippuvuudesta: – Riippuvuusasiantuntija Juha Lantz kertoo Aamulehden suorassa lähetyksessä, miten päihderiippuvuudesta voi päästä eroon Näin bussilinjat kulkevat Tampereen seudulla juhannuksena – osa linjoista ei aja ollenkaan, osa sunnuntain mukaan Marja Heinimaa hankki 40-metrisen laiturin, jotta voisi uida – Raju vedenpinnan vaihtelu vaikeuttaa joen virkistyskäyttöä Kiikassa: ”Hädin tuskin vesi edes virtaa” ”Nyt nää niinku nukkuis päällekkäin” – Lasten leikeissä pussataan ja lisäännytään estoitta, ja se hämmentää aikuisia Tampereelle tulee tänään 200 uutta sähköpotkulautaa – nyt kulkupelejä katukuvassa jo lähes 1 000 Jari-Matti Latvalan ura alkaa olla vaakalaudalla – Konkari ei ota kaikkia syitä niskoilleen: ”Ympärillä ollut paljon muutakin” Voimakas räjähdys kerrostalossa Savonlinnassa – kaikki ikkunat pirstaleiksi, kaksi henkilöä sairaalaan Tällainen on Tampereen uusi retkeilysuosikki – keskustasta pääsee puolessa tunnissa upeaan metsäidylliin, jonka suosio yllätti kaikki Pirkanmaalla suurin hyttyshuippu saattaa jo helpottaa, mutta ininä jatkuu vielä viikkoja – ”Kyllä näitä ystäviä juhannuksena piisaa” Uuden retkeilyalueen suuri suosio pakotti moninkertaistamaan parkkitilat Tampereella – jopa 40 000 kävijää vuosittain