Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Vaalikone Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Mielipiteet Moro Näköislehti Tähtijutut

Juuri nyt: Tampereen Rantatunnelin länteen johtava tunneli on suljettu Paikka leipäjonossa periytyy – Kirjailija Sirpa Kähkönen tiesi jo tyttönä, ettei kukaan levitä köyhälle lapselle turvaverkkoa Diabeteksen ennaltaehkäisyllä voitaisiin säästää miljoonia – Terveellisiin elämäntapoihin kannustamisen tulisi olla järjestelmällistä JYP-legendan ura päättyi syöttöpisteeseen 13 sekuntia ennen loppusummeria – puolivälierissä Tappra kohtaa Lukon ja Ilves Kärpät Pirkkalassa paloi varaston keittiösyvennyksessä – syttymissyyksi epäillään päälle kytkeytynyttä sähköliettä Aamulehti seuraa: Ilves vei jännitysnäytelmän ja eteni jatkoon – puolivälierissä vastaan Kärpät Vuodessa tarjoilijasta kongressiin ja tähtipoliitikoksi – Alexandria Ocasio-Cortezin, 29, tarina hakee vertaistaan Tutkija: Theresa Maylla on neljä perustetta anoa lykkäystä EU-erolle Kangasala aikoo siirtää oppilaita muihin kouluihin – Osalla Pohjan koulun oppilaista uusi opiskelupaikka on vielä avoinna Suursuosikki Juha Tapio vetää uudenlaisen kiertueen, edessä on pitkä tauko: "Olen ajanut itseni äärirajoille" – Aamulehti näyttää loppuunmyydyn Tampereen-keikan livenä Unelmien kiekkokevät murenee palasiksi – Lukko on tyrmäämässä Ilveksen ja Tapparan kaivatun puolivälieräsarjan Kaakkois-Afrikan hirmumyrsky on yksi pahimmista eteläisen pallonpuoliskon luonnonkatastrofeista – myrskyn reitillä asui miljoonia ihmisiä Mercedes-pomo lausui Valtteri Bottaksen kilpakumppaneita ajatellen pelottavan viestin – ajatukset palasivat 11 vuoden taakse Tampereen Sorsapuistoon piti valmistua kolmen miljoonan euron suuri tekojää ensi talveksi – Nyt suunnitelmiin tuli yllättävä viivästys Ensihoitolääkäri Paula Mäki turvautui äärimmäiseen keinoon yrittäessään pelastaa äidin ja lapsen hengen – lääkärihelikopterin keikoilla kuolema on usein läsnä Kulttuurin superviikonloppuna Tampere täyttyy kirjailijoista: Laura Lindstedt ja Juha Itkonen pohtivat Laikulla kertojien rooleja ja kertomusten vaaroja Merivoimien alushankinnan päätös viivästyy seuraavalle hallitukselle – valtio haluaa varmistaa, että Rauman telakka selviää tilauksista Toisen asteen on oltava aidosti maksuton ja kaikkia on kannustettava sinne, mutta samalla oppivelvollisuus pitää muuttaa oppioikeudeksi Miljoonasade sovitti klassikkonsa täysin uusiksi – Seuraa Aamulehden välittämää keikkaa torstaina suorana ja testaa, tunnistatko uudet versiot Ilves saalisti alemman jatkosarjan voiton ja villin kortin maalieron turvin – Pudotuspelit Pelicansia vastaan alkavat tänään Nokialaismies ohitti vaarallisesti ja näytti keskisormea – ohitettu oli vapaalla ollut poliisi, joka lähti takaa-ajoon siviiliautolla Ferrari-pomo valaisi Australian-katastrofin taustoja – Sebastian Vettel tyrmäsi puheet viime vuodesta: ”Emme nyt huomaa jotakin” Aurojen lukua ja Tarot-korteista ennustamista – Miksi Pirkanmaan sdp:n vaalitilaisuudessa oli huuhaana pidettävää ohjelmaa? Tampere haastaa kaupunkilaiset mukaan etsimään tamperelaisuuden ydintä: millainen kulttuuripääkaupunki sykähdyttäisi kansainvälisesti? Pääseekö sähköauto Suomen olosuhteissa oikeasti oikeuksiinsa? "A-nuoret ovat Jääkiekkoliiton arvoasteikossa ylempänä kuin naisten liiga" – naisten torstainen Blues–Ilves-finaalipeli uhkaa jäädä junioripoikien jalkoihin Voiko Olli Lindholmin muistokonserttia pitää ilman Rakkaus on lumivalkoinen -klassikkoa? Minna Canthin teokset ovat vaarallista luettavaa, sillä ne pakottavat omaan ajatteluun – ja sehän on tunnetusti tuskallista ja vaivalloista, kirjoittaa Juha Hurme 19-vuotiaalle tuomio törkeästä raiskauksesta Helsingissä – hyväksikäytön uhrina kolme nuorta tyttöä Onko tässä maailman luotettavimmat vaihtoautot? Kaksi Olli Lindholmin muistokonserttia Tampereella myytiin hetkessä loppuun – Poriin saattaa vielä olla lippuja Sappee myynyt jo yli 4 000 korttia! – Seuraa tilannetta: toteutuuko tavoite 12 222 kausikortista? Ulkoistettu asiakaspalvelu tekee myyntiä paremmalla palvelulla – Soldemin ammattilaisilla on rohkeus tarjota asiakkaille enemmän Nokialla bongattu akrobaattiorava keksi mainion tavan päästä käsiksi lintulaudan herkkuihin Eric Perrin ei suostunut jäämään eläkkeelle – Raumalla tänään maalin peli? Tiesitkö? Roomalainen kylpylä rapistuu unohdettuna tamperelaisessa metsässä Minna Canth oli oman aikansa Äiti Amma ja PMMP, joka pyöritti bisnestä ja lauloi vääriä lauluja Naisten ei tarvitse olla miehiä Myrsky aiheutti tulvan Yhdysvaltojen ilmavoimien tukikohdassa, jossa säilytetään ydinasehyökkäykseen vastaavaa lentokonetta: "En tiedä on ironia oikea sana" Tammer-Tukku on nyt Tammer Brands: 90 miljoonan liikevaihdosta jo kolmannes viennistä Suomen on irtisanouduttava jalkaväkimiinat kieltävästä Ottawan sopimuksesta Ilveksellä vielä kolme vaihtoehtoa: puolivälierät Tapparaa vastaan, puolivälierät Kärppiä vastaan tai ennenaikainen kesäloma! Sirkka-Liisa Anttila: Ilmastokeskustelu vaatii tolkkua – "Käynnissä on kilpalaulanta siitä, kuka ampuu Suomea eniten jalkaan" Alkoholilain uudistus ei nakertanut Alkoa niin paljon kuin odotettiin – "Luomu, eettisyys ja alkoholittomat kiinnostavat" Suuri myrkkypilvi levisi ilmaan Yaran tehtaalta Uudessakaupungissa –pelastuslaitos varautui pahimpaan: ”Massiivisella organisaatiolla lähdettiin liikkeelle” Seinänaapuri metelöi, pysäköi autonsa väärin ja rakentaa liian korkean väliaidan – Hermo menee, erimielisyydet äityvät ilmiriidaksi, mutta sitten kuvaan astuu naapuruussovittelija Hallituksen ero lykkää sotalaivojen hankintaa – todellisuudessa neuvottelut olivat muutenkin myöhässä: ”Tunnistettu riskejä” Minna Canth oli köyhyyden ja asenteet voittanut historian voimanainen, joka avasi tietä tuleville sukupolville Päätökset tiistai-iltana: Kangasala siirtämässä Kautialan ja Pohjan oppilaita muihin kouluihin Alko selvisi lievällä laskulla lakiuudistuksesta – lonkeroiden ja oluiden myynti ei romahtanutkaan ihan niin pahoin kuin pelättiin