Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Uutiset Hyvä elämä Urheilu Kulttuuri Linnan juhlat Tähtijutut Näköislehti Moro Mielipiteet

Koripallolegenda Damon Williams hylkäsi satoja tuhansia euroja perheensä vuoksi – kova päätös palkittiin kahdeksan vuotta sitten Chile isännöi ensi vuoden ilmastokokousta – tiedossa hyvin pitkiä lentomatkoja osallistuville delegaatioille Koovee palasi kärkikaksikkoon – Classicin tykki teki neljä maalia Tappara löysi tehokkuutensa Vaasassa – Jukka Rautakorpi iloitsi ylivoimatehoista: "Kuusi maalia on kova suoritus" Ilveksellä tyly paluu arkeen – nuorten MM-kisoihin lähtevä lupaus siunaili pelin alkua: "Siinä sattui ja tapahtui kaikenlaista" Eurojackpotissa yksi täysosuma – katso oikeat numerot tästä Tappara latoi kuusi maalia Vaasassa: "Nyt laitettiin sitten kunnolla sisään" – Ilves romahti rumaan tappioon HIFK:n vieraana: "Vaisuin suoritus miesmuistiin" LeKi ratkaisi kärkipelin seitsemässä minuutissa: "Pojilta kova temppu ruman tappion jälkeen" – Kooveen eväät loppuivat sarjakärjen vieraana Suklaanhimobakteeri saattaa majailla suolistossa, älä ruoki sitä – Ravitsemusterapeutti antaa makean mielitekoon yhden hyvän neuvon BC Nokia heitti ohi mutta voitti jälleen – ryhmän yllättäjä tuli Raholan Pyrkivästä Historialliset sanat on nyt lausuttu ja yksi luku päättyi: Tampereen yliopiston viimeiset valmistujaiset päättivät hienon 93-vuotisen taipaleen Huoran Anni Lötjönen: "Kundeissa on munaa, mimmeissä pillua. Naiset saa tehdä kropallaan mitä haluaa. Ei tarvi häpeillä eikä pitää jalkoja ristissä. Antakaa mennä!" Pääministeri Sipilä ei innostu polttoaineiden veronkorotuksista: "Ei se ilmasto pelastu sillä, että pitkien etäisyyksien päässä oleva dieselautoilija syyllistyy" Ilves FS murskasi PP-70:n liigan paikallistaistossa maalein 6–1 Pirkanmaan nostajat kesyttivät Siilinjärven raudat, mukana myös kaksi SE-tulosta Uusi Facebook-vuoto paljasti jopa 6,8 miljoonan käyttäjän yksityiset valokuvat – EU alkaa tutkia tietovuotoa Suomi mainittu! Perkasimme englanninkielisen maailman mediaa selvittääksemme, mitä muut meistä nyt kertovat – Esille nousi sekä tuttuja että yllättäviä aiheita Jouluvalotalo ihmetyttää ohikulkijoita Sastamalassa – Omistaja lisää valoja vuosi vuodelta: "Sähkölaskuun tulee parinsadan euron lisäys" Kannattaako tamperelaisten hakea nyt tehosteannos rokotetta? – Yhdeksän kysymystä ja vastausta tuhkarokosta Nyt puhuu Anni Lötjönen ja kertoo, mitä mieltä hän on Aamulehden Huora-jutusta ja siitä nousseesta kohusta: "Selvästi punk on tullut Suomeen!" Ohjaajalegenda Matti Kassilaa muistetaan lämpimästi: "Lempeä on sana, joka hänestä ensimmäisenä tulee mieleen" Kongon Kinshasassa paloivat äänestyskoneet ja vaaliuurnat juuri vaalien alla Ihmiskunta elää broilerin aikakautta – "Kanat ovat esimerkki siitä, miten me olemme muuttaneet biosfääriä sopimaan tarpeisiimme" Anni Lötjönen, 35, on Suomen hurjin ja karismaattisin rockartisti, joka laulaa seksuaalisesta vapautuksesta, päihteistä, parisuhdeväkivallasta ja politiikasta – lue juttu joko kirosanoilla tai siistittynä Osa Trafin sähköisistä palveluista saadaan vihdoin auki – nämä palvelut palautuvat lauantaina kello 8 Tamperelainen ilmailukuvaaja voitti scifi-novellikilpailun YK:n ilmastokokous venyi rahakiistelyn takia – pienet saarivaltiot ja köyhimmät maat turhautuivat neuvottelujen hitaaseen etenemiseen ja kunnianhimottomuuteen Atanas Aleksovskille vaaditaan yli 7 kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta – Syyttäjän mukaan demarivaikuttaja aiheutti johtamalleen säätiölle ison taloudellisen vahingon, puolustus kiistää Useita kiloja jatkettua kokaiinia Tampereella välittänyt liiga käräjille jo joulukuussa – Epäillään huumerikoksista ja liigan välisestä pahoinpitelystä Sedät saavat pitää pipoa, lippistä tai vaikka stetsonia – yksi asia huoletti setäpaneelissa kaikkein eniten Valkeakosken kirkkoa ei avata jouluksi – sisätiloissa voi saada hengitystieoireita, kellarissa kosteaa ja paha haju Tampereella todettu kolme tuhkarokkotapausta aikuisilla – Tartunta tapahtui messussa, johon osallistui noin 100 ihmistä Airiston Helmen venäläinen pääepäilty vaati kotietsinnän laillisuuden tutkimista, käräjäoikeus hylkäsi vaatimuksen – asiakirjat salaisiksi Torimyyjä tuntee käsillään, onko peruna hyvä, pianistin oli jätettävä pesäpallo säästääkseen kätensä – Ihmisen elämä näkyy hänen käsissään Akaasta irtisanottu Aki Viitasaari hakee nyt Pälkäneen kunnanjohtajaksi Tapparan ja Ilveksen junnut nappasivat nousupaikat SM-peleihin Rantaperkiön Iskun naiset palasivat puhtaiden voittojen tielle Osuuspankin verkkopalveluissa ja korttimaksamisessa laajoja häiriöitä perjantaina – Pankki sanoo tilanteen olevan ohi Pehmolelut pääsevät joulutanssiaisiin. Pehmojen joulujuhlasta Werstaassa ennustetaan menestystä Tampereen Teiskontien kerrostalorivistö teki vaikutuksen: Kuvapari näyttää, onko alue muuttunut sitten vuoden 1963 Tulorekisteri otetaan käyttöön vuoden 2019 alussa, ja se koskee suurta osaa suomalaisista – Tiedätkö, mitä se tarkoittaa? Laukkanen seitsemäs sekauinnin finaalissa, Hulkko karsiutui jatkosta rintauinnissa, Pöytäkivi teki Pohjoismaiden ennätyksen Päivän vetovihje: Englannin Mestaruussarjassa runsasmaalisen näköinen peli Älä hoida talouttasi näin – Menetät rahaa, jos lainojen ja muiden rahoitustuotteiden vertailu jäi tekemättä Dieselautoilijan terveiset: Tutkijoiden sähkömopo karkasi keulimaan – Hiilivapaata liikennettä vaativa raportti haiskahtaa mittatilaustyöltä Tässä jutussa kerromme, miksi ja miten teimme jutun "Prostituoitu"-yhtyeestä – Huora-sanaleikki räjäytti palautekanavat Kirjallisuuden monipuolistuminen ja lajirajojen rikkoutuminen näkyvät tämän vuoden Runeberg-ehdokkaissa Selvitys paljastaa: Irakilaisten osuus peräti 12 prosenttia Suomessa vuonna 2017 tehdyistä raiskauksista Asunnonostaja, nämä asiat sinun pitää huomioida ensi vuonna, sillä nyt alkavat asunnonostajan markkinat – "Tingi, tingi, tingi" Etsimme Ilveksen ja Tapparan parhaita ulkomaalaispelaajia – mutta missä ovat Len Lunde ja Dominik Hrachovina?