Tervetuloa Aamulehden koulumaailmaan
 
Nämä sivut on tarkoitettu opettajille ja lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Aamulehden koulumaailma antaa ideoita siitä, kuinka sanomalehteä on mahdollista hyödyntää opetuksen tukena.

Löydät sivustoltamme tietoa koululaisvierailuista, lehtitilauksista, materiaaleista oppitunneille, tapahtumistamme ja muusta koululaistoiminnastamme. Palvelemme esiopetusta, perusopetusta sekä toista astetta.

 
 
Ajankohtaista
 
 

Ysien Aamulehti-stipendi

Aamulehti-stipendi jaetaan vuosittain yläkoulujen kevätjuhlissa. Jokaiselle Pirkanmaan yläkoululle tarkoitettu koulukohtainen 50 euron stipendi ja siihen liittyvä kunniakirja luovutetaan saajaksi valitulle peruskoulunsa päättävälle oppilaalle.
 
Aamulehti-stipendin hakuaika on päättynyt. Postitamme stipendit kouluille viikon 21 aikana. Kaikkien ysien stipendinsaajien nimet julkaistaan Aamulehdessä kevätjuhlapäivänä.
 
Sporttikortit ja turvaliivit tilataan nyt kouluille
 
Eka- ja tokaluokkalaisten Sporttikortti-tilaus tulee tehdä 5.6. mennessä. Tilatut kortit toimitetaan kouluille elokuun alussa. Myös pienten koululaisten turvaliivejä voi jo tilata. Turvaliivien tilaaminen tapahtuu 5.6. mennessä ja toimitus on kouluille elo-syyskuussa.
 
 
 
Viestikarnevaalit järjestetään 50. kerran
 
Viestikarnevaalit juostaan Pyynikin kentällä tiistaina 1.9. Vuorossa on tapahtuman 50. kerta joten meillä on aihetta juhlaan. Ilmoittautuminen juoksuihin on alkanut ja päättyy 5.6.
 
 
 
Yhteystiedot
 
Aamulehti
Itäinenkatu 11, PL 327
33101 Tampere


 
Koulumaailman yhteyshenkilöt
 
Tiina Taulaniemi
puh. 010 665 3534
 
Suvi Jylhä
puh. 010 665 3269

etunimi.sukunimi@aamulehti.fi
 
Koululaisvierailut
 
Minna Kuronen
puh. 050 438 0985
 
TET ja työharjoittelu
 
Aamulehdessä on ollut lokakuussa 2014 TET-harjoittelijoita. Seuraava TET-jakso on keväällä. Hakulinkki avataan, kun ajankohta vahvistuu.
 
TET- ja työharjoittelupaikkoja voit tiedustella 
HR-asiantuntija Raila Lähteelältä
puh. 010 665 3392
etunimi.sukunimi@almamedia.fi