Tervetuloa Aamulehden koulumaailmaan
 
Nämä sivut on tarkoitettu opettajille ja lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Aamulehden koulumaailma antaa ideoita siitä, kuinka sanomalehteä on mahdollista hyödyntää opetuksen tukena.

Löydät sivustoltamme tietoa koululaisvierailuista, lehtitilauksista, materiaaleista oppitunneille, tapahtumistamme ja muusta koululaistoiminnastamme. Palvelemme esiopetusta, perusopetusta sekä toista astetta.

 
 
Ajankohtaista
 
 

Älä aja päälle -kampanja koulujen alkaessa

Aamulehti toteuttaa joka syksy koulujen alkaessa perinteikkään Älä aja päälle -liikenneturvallisuuskampanjan. Kampanjajulisteet on postitettu kouluille elokuun alussa. Toivomme koulujen huolehtivan julisteet paikoilleen muistuttamaan autoilijoita koulutietään kulkevista lapsista.

Eka- ja tokaluokkalaisten Sporttikortti

Aamulehti ja Hämeen Liikunta ja urheilu järjestävät Pirkanmaan koulujen ja urheiluseurojen kanssa Sporttikortti-kampanjan 15.8.-31.10.2014. Kampanjan tavoite on innostaa lapsia liikkumaan. Lisätietoja kampanjasta.

Viestikarnevaalit

Aamulehden ja Tampereen Pyrinnön järjestämät Viestikarnevaalit juostiin tiistaina 2.9. Pyynikin kentällä. Juoksut onnistuivat taas upeasti ja tunnelma oli hieno. Kiitos kaikille paikalla olleille!
 
 
 
Yhteystiedot
 
Aamulehti
Itäinenkatu 11, PL 327
33101 Tampere


 
Koulumaailman yhteyshenkilöt
 
Tiina Taulaniemi
puh. 010 665 3534
 
Suvi Jylhä
puh. 010 665 3269

etunimi.sukunimi@aamulehti.fi
 
Koululaisvierailut
 
puh. 050 438 0985
 
TET ja työharjoittelu
 
Aamulehdessä on ollut tänä syksynä TET-harjoittelijoita lokakuun aikana. Seuraava TET-jakso on keväällä. Hakulinkki avataan, kun ajankohta vahvistuu.
 
TET- ja työharjoittelupaikkoja voit tiedustella 
HR-asiantuntija Raila Lähteelältä
puh. 010 665 3392
etunimi.sukunimi@almamedia.fi