Tervetuloa Aamulehden koulumaailmaan
 
Nämä sivut on tarkoitettu opettajille ja lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Aamulehden koulumaailma antaa ideoita siitä, kuinka sanomalehteä on mahdollista hyödyntää opetuksen tukena.

Löydät sivustoltamme tietoa koululaisvierailuista, lehtitilauksista, materiaaleista oppitunneille, tapahtumistamme ja muusta koululaistoiminnastamme. Palvelemme esiopetusta, perusopetusta sekä toista astetta.

 
 
Ajankohtaista
 
 

Nyt vietetään sanomalehtiviikkoa!

Valtakunnallista sanomalehtiviikkoa vietetään joka vuosi viikolla 6. Aamulehdellä on ilo tarjota alakoulujen käyttöön uudet sanomalehtiviikon tehtäväpaketit, joissa seikkailee Uutiskopla ja Alma-kissa. Opettaja, mikäli uudet tehtäväpaketit olivat käytössä luokassasi sanomalehtiviikolla, kuulisimme mieluusti palautetta paketeista. Palautetta voit lähettää koulumaailman yhteyshenkilöille.

Aamulehti lähetti sanomalehtiviikolla n. 60 000 opetuslehteä Pirkanmaan kouluihin. Myös verkon näköislehti oli teemaviikolla koulujen vapaasti luettavissa ilman kirjautumistunnuksia. Teemaviikolla saimme vieraaksemme viidesluokkalaisia tutustumaan toimitukseen. Toimituksessa koululaiset haastattelivat Aamulehden tekijöitä ja tekivät videon Aamulehden verkkosivuille

Yhteystiedot
 
Aamulehti
Itäinenkatu 11, PL 327
33101 Tampere


 
Koulumaailman yhteyshenkilöt
 
Tiina Taulaniemi
puh. 010 665 3534
 
Suvi Jylhä
puh. 010 665 3269

etunimi.sukunimi@aamulehti.fi
 
Koululaisvierailut
 
Minna Kuronen
puh. 050 438 0985
 
TET ja työharjoittelu
 
Aamulehdessä on ollut tänä syksynä TET-harjoittelijoita lokakuun aikana. Seuraava TET-jakso on keväällä. Hakulinkki avataan, kun ajankohta vahvistuu.
 
TET- ja työharjoittelupaikkoja voit tiedustella 
HR-asiantuntija Raila Lähteelältä
puh. 010 665 3392
etunimi.sukunimi@almamedia.fi