Tervetuloa Aamulehden koulumaailmaan
 
Nämä sivut on tarkoitettu opettajille ja lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Aamulehden koulumaailma antaa ideoita siitä, kuinka sanomalehteä on mahdollista hyödyntää opetuksen tukena.

Löydät sivustoltamme tietoa koululaisvierailuista, lehtitilauksista, materiaaleista oppitunneille, tapahtumistamme ja muusta koululaistoiminnastamme. Palvelemme esiopetusta, perusopetusta sekä toista astetta.

 
 
Ajankohtaista
 
 

Sanomalehtiviikkoa vietetään viikolla 6

Valtakunnallista sanomalehtiviikkoa vietetään viikolla 6 eli 2.-6.2.2015. Alakoulut saavat käyttöönsä uudet tehtäväpaketit, joissa seikkailee Uutiskopla ja Alma-kissa. Tehtäväpakettien hauskat ja opettavaiset tehtävät hoituvat parhaiten päivän Aamulehden kera. Opetuslehtien tilausaika päättyi 23.1. Mikäli lehtitilaus pääsi unohtumaan, voitte käyttää Aamulehden näköislehteä verkossa. Näköislehti on vapaasti luettavissa ilman kirjautumistunnuksia sanomalehtiviikon kunniaksi. Sanomalehtiviikolla tarjoamme vierailuja 5.-luokkalaisille. Katso lisätiedot sanomalehtiviikon sivuilta.

Aamulehden turvaliivit

Aamulehti toimittaa joka syksy pienille koululaisille turvaliivejä koulun riennoissa käytettäviksi. Olettehan ottaneet turvaliivit ahkeraan käyttöön, lumeton talvi on pimeä.  

 
Yhteystiedot
 
Aamulehti
Itäinenkatu 11, PL 327
33101 Tampere


 
Koulumaailman yhteyshenkilöt
 
Tiina Taulaniemi
puh. 010 665 3534
 
Suvi Jylhä
puh. 010 665 3269

etunimi.sukunimi@aamulehti.fi
 
Koululaisvierailut
 
Minna Kuronen
puh. 050 438 0985
 
TET ja työharjoittelu
 
Aamulehdessä on ollut tänä syksynä TET-harjoittelijoita lokakuun aikana. Seuraava TET-jakso on keväällä. Hakulinkki avataan, kun ajankohta vahvistuu.
 
TET- ja työharjoittelupaikkoja voit tiedustella 
HR-asiantuntija Raila Lähteelältä
puh. 010 665 3392
etunimi.sukunimi@almamedia.fi